miercuri, august 17, 2016

"Suflete Pereche" - Meditatie ghidata mp.3


Rezonanta pozitiva pe care o avem cand ne gandim la suflete pereche ne atrage ca un magnet avand inca de la inceput un sentiment de pace, speranta si bucurie, dar si un fel de agitatie interioara armonioasa. Suntem dispusi sa cautam oriunde pentru a intelege ce inseamna suflet pereche si cum putem avea bucuria de a-l intalni.
Multi dintre noi au avut sansa si bucuria de a-si cunoaste sufletul pereche, altii inca il cauta sau vor sa inteleaga mai mult, iar o parte nu dau vreo importanta acestui subiect, considerand ca nu este interesant sau ca ar avea vreo legatura cu realitatea.
Indiferent in ce tabara te afli, iti recomand cu caldura si bucurie o meditatie creata de mine special pentru intalnirea cu sufletul pereche. O meditatie puternica si revigoranta in care iti vei cunoaste sufletul tau pereche.
Pentru mai multe informatii, recomand un articol util aici
Merita toata atentia!

Recomandari:
- inainte de a incepe, noteaza ce calitati iti doresti sa aiba - calitati reale, nu imposibile si pastreaz-o aproape. Daca nu doresti sa-ti faci o lista, nu-i nicio problema. La finalul meditatiei vei dori sa retii absolut toata experienta pentru a nu uita sau minimaliza vreun amanunt important.
Meditatiile ghidate le poti face in confortul casei tale, asigurandu-te ca nu te deranjeaza nimeni si nimic, in timp ce te relaxezi cu cateva exercitii de respiratie.


Expediere: e-mail
Timp: 25 minute.
Ai nevoie de: casti
Format: mp.3
Pret: 12 Euro sau 50 Ron
BRDRO32BRDE441SV26481944410 - Furdui Constanta
PayPalVa doresc mult succes! Pentru intrebari, nu ezitati sa ma contactati:

psylife.tucontezi@hotmail.com

Un comentariu :

Ai o parere? Spune-o!
Cu seriozitate, responsabilitate si fara continut ofensator, rasist, vulgar sau neadecvat.

Free background from VintageMadeForYou