joi, ianuarie 22, 2015

Meditatiile care ne schimba viata

Despre meditatii s-a scris si se va scrie. Efectul meditatiilor in viata noastra este unul imens si unic, in masura in care reusim sa depasim barierele impuse sau autoimpuse cu multi ani in urma si in diverse situatii in calatoria noastra prin viata. Meditatiiile au rolul si rostul de a schimba vieti si traiectoria vietii, in masura in care ne dorim acest lucru. Aduce numai beneficii in viata noastra si in viata altora.
Meditatiile au darul de a schimba perceptiile asupra vietii, de a modifica convingerile care ne limiteaza si ne-au limitat obstructionand realizarile, implinirile si prosperitatea pe toate planurile. Are darul de a ne transforma.
Lucreaza cu si in inconstientul nostru modificand acele matrici energetice impregnate si depozitate cu amintiri care nu ne-au fost utile si care au stopat propria noastra evolutie. Nu pentru ca asa ne-am propus noi, ci pentru ca in calatoria noastra prin viata am avut "nesansa" sa asimilam energii diverse, invataturi de diverse facturi menite sa ne limiteze (acasa, la gradinita, la scoala, prieteni, anturaje diverse, locul de munca, carti etc.), persoane care ne-au impus sau transmis diverse si diferite "invataturi" care ne vor fi folositoare (??) in viata (nu conteaza care, cate sau cine) si care s-au dovedit ca au avut doar efectul de a ne incetini evolutia si implinirea dorintelor noastre pentru o viata frumoasa. Putem vorbi si de inconstientul colectiv de care C.G.Jung a vorbit si a scris atat de frumos. Toate sunt matrici energetice inmagazinate in inconstientul nostru.
Astazi avem sansa sa putem accesa tehnici de tot felul si pe alese pentru a evolua psihic, spiritual si material. 
Este important sa stim ca suntem singurii in masura sa facem ceva pentru noi (in primul rand), constientizand ca toata puterea creatiei noastre este in noi si asteapta doar sa o exploatam.
Singurul prag pe care il avem de trecut este dorinta de a le depasi. Restul...tine doar de viteza cu care reusim sa evoluam, fiecare in ritmul sau.

Pe site-ul meu am adaugat o rubrica noua pe care am intitulat-o "Meditatii". Meditatiile sunt create de mine, special pentru tine.
Va doresc evolutie rapida!

Meditatie de schimbare
Meditatie pentru Abundenta (pentru tine)
Meditatie pentru Abundenta-ajutor pentru alte persoane

Urmeaza:
Meditatie pentru Sufletul Pereche 
Meditatie Schimbare pe Linia Vietii

P.S.: 3 dintre meditatii sunt posibile cu ajutorul Ghidului tau Spiritual

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Ai o parere? Spune-o!
Cu seriozitate, responsabilitate si fara continut ofensator, rasist, vulgar sau neadecvat.

Free background from VintageMadeForYou