miercuri, noiembrie 25, 2020

Acum si Altfel este tot ce conteaza!


Viata incepe atunci cand ii dam voie sa existe cu adevarat! 

Intotdeauna avem o lista de intrebari. Intrebari care asteapta raspuns de cine mai stie de cat timp in viata noastra si care nu ne dau pace. Uneori ne facem un scop in viata din a ne pune intrebari iar asta poate duce la ratacire si nerecunoasterea propriilor noastre puteri si cunoastere care vin, fara exceptie, numai din interiorul nostru. Impreuna putem gasi calea catre aceste framantari, vom cauta raspunsuri si vom stabili care este drumul cel mai valoros pentru tine spre rezolvare, intelegere si iubire. Vom stabili drumul pe care il vom parcurge, iar puterea deciziei iti apartine. Eu doar te ajut sa-ti alegi metodele de a descoperi drumul spre propria ta viata. 
Crezi in puterea mintii tale? Crezi ca acolo si numai acolo exista rezolvare? Atunci puterea deciziei de a calatori spre drumul vietii tale este la un pas distanta.

Inainte exista framantarea care aduce anxietate. Anxietate care produce un cumul de probleme al carui capat nici nu mai stii de unde incepe. Impreuna vom incepe calatoria spre cunoastere, un drum frumos, impresionant si surprinzator. Vei descoperi puterea mintii tale si cate poti realiza si schimba cu ea.
Primul pas este sa doresti schimbarea, sa crezi in tine si sa constietizezi cat esti de minunat/a. Experientele inmagazinate in inconstientul nostru ne poate ajuta sa avem o viata frumoasa. Subiectele de pe blogul meu promoveaza schimbarea, "discutia" cu interiorul nostru, magia din noi, sunt doar o parte din subiectele in care promovez frumusetea misterioasa a constructiei noastre si pe care o tinem ascunsa pentru ca nu dorim sa deschidem usi necunoscute si in spatele carora ne imaginam ca...
Intotdeauna ne imaginam dar cum o facem este foarte important. Sa facem ca aceste imagini sa lucreze pentru noi si bunastarea vietii noastre.
Acest necunoscut ne poate ajuta, ne poate da indicii pentru viata noastra, ne poate arata cea mai buna varianta pentru a ne dezvolta, ne este alaturi intotdeauna si ne transmite indicii pe care nici nu le consideram de luat in seama de cele mai multe ori pentru ca nu am fost invatati sa descoperim ca in noi exista puterea sau nu se doreste sa stim. Inconstientul nostru nu este dusmanul nostru ci ne este cel mai bun si fidel prieten, el lucreaza pentru noi si nu impotriva noastra.
Dezvoltarea noastra psihica ne este de un real ajutor si calauzitor pentru o viata frumoasa, fericita, impacata cu diverse evenimente sau experiente din viata si care raman, la un moment dat, doar "lectii pentru un viitor linistit si sanatos".
Impreuna deschidem drumul catre un nou inceput pornind de le propriile experiente de viata, indiferent cum sunt ele si pe care sa incepem sa le privim zambind si cu detasare, pentru ca ne-au dat curajul de a invata in fiecare zi o noua lectie din viata noastra si de a merge mai departe.

Ganditi-va ca intr-o mana tinem vointa iar in cealalta tinem curajul. Impreunam palmele si le aducem impreuna pentru a construi o viata minunata.

Stabileste-ti o intalnire cu tine si fii perseverent! 

Drumul tau se opreste atunci cand incetezi sa mai visezi!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Ai o parere? Spune-o!
Cu seriozitate, responsabilitate si fara continut ofensator, rasist, vulgar sau neadecvat.