miercuri, septembrie 25, 2013

Acum si Altfel


Viata incepe atunci cand ii dam voie sa existe cu adevarat! 

Intotdeauna avem o lista de intrebari. Intrebari care asteapta raspuns de cine mai stie cat timp in viata noastra care nu ne dau pace. Uneori ne facem un scop in viata din a ne pune intrebari iar asta poate duce la ratacire si nerecunoasterea propriilor noastre puteri si cunoastere care vine, fara exceptie, numai din interiorul nostru. Impreuna putem gasi calea catre aceste framantari, vom cauta raspunsuri si vom stabili care este drumul cel mai valoros pentru tine spre rezolvare, intelegere si iubire. Vom stabili drumul pe care il vom parcurge, iar puterea deciziei iti apartine. Eu doar te ajut sa-ti alegi metodele de a descoperi drumul spre propria ta viata. 
Crezi in puterea mintii tale? Crezi ca acolo si numai acolo exista rezolvare? Atunci puterea deciziei de a calatori spre drumul vietii tale este la un pas distanta.

Inainte exista framantarea care aduce anxietate. Anxietate care produce un cumul de probleme al carui capat nici nu mai stii de unde incepe. Prin consiliere psihodinamica la care se adauga frumoasele si ingenioasele tehnici din NLP (programare neuro-lingvistica), cateva tehnici de energii si teste psihologice, vom incepe calatoria spre cunoastere, un drum frumos, impresionant si surprinzator. Vei descoperi puterea mintii tale si cate poti realiza si schimba cu ea.
Primul pas este sa doresti schimbarea, sa crezi in tine si sa constietizezi cat esti de minunat/a. Experientele inmagazinate in inconstientul nostru ne poate ajuta sa avem o viata frumoasa. Subiectele de pe blogul meu promoveaza schimbarea, "discutia" cu interiorul nostru, magia din noi, sunt doar o parte din subiectele in care promovez frumusetea misterioasa a constructiei noastre si pe care o tinem ascunsa pentru ca nu dorim sa deschidem usi necunoscute si in spatele carora ne imaginam ca...
Intotdeauna ne imaginam dar cum o facem este foarte important. Sa facem ca aceste imagini sa lucreze pentru noi si bunastarea vietii noastre.
Acest necunoscut ne poate ajuta, ne poate da indicii pentru viata noastra, ne poate arata cea mai buna varianta pentru a ne dezvolta, ne este alaturi intotdeauna si ne transmite indicii pe care nici nu le consideram de luat in seama de cele mai multe ori pentru ca nu am fost invatati sa descoperim ca in noi exista puterea sau nu se doreste sa stim. Inconstientul nostru nu este dusmanul nostru ci ne este cel mai bun si fidel prieten, el lucreaza pentru noi si nu impotriva noastra.
Dezvoltarea noastra psihica ne este de un real ajutor si calauzitor pentru o viata frumoasa, fericita, impacata cu diverse evenimente sau experiente din viata si care raman, la un moment dat, doar "lectii pentru un viitor linistit si sanatos".
Impreuna deschidem drumul catre un nou inceput pornind de le propriile experiente de viata, indiferent cum sunt ele si pe care sa incepem sa le privim zambind si cu detasare, pentru ca ne-au dat curajul de a invata in fiecare zi o noua lectie din viata noastra si de a merge mai departe.

Ganditi-va ca intr-o mana tinem vointa iar in cealalta tinem curajul. Impreunam palmele si aducem impreuna vointa si curajul pentru a construi o viata plina de realizari si minunatii.

Stabileste-ti o intalnire cu tine si fii perseverent! Programari la numarul de telefon: 0723 606 907

Drumul tau se opreste atunci cand incetezi sa mai visezi!

marți, septembrie 10, 2013

Schimbarea II

Cat de mult iti doresti sa te schimbi?
Cat de mult iti doresti sa te cunosti?
Cat de mult iti doresti sa ai sau sa-ti recapeti increderea, respectul si stima de sine?
Cat de mult iti place viata ta?
Cat de mult iti doresti sa realizezi si totusi gasesti motive sa amani?
Cat de mult iti doresti sa ai curajul de a  incepe o viata noua?
Cat de mult iti doresti sa-ti infrunti frica?
Cat de mult doresti sa infrunti provocarile?
Cat de mult iti doresti sa ai sanatate, bucurii, fericire si implinire?
Cat de mult iti doresti sa ajungi acolo unde visezi?
Cat de mult iti doresti sa te apreciezi pentru ce si cine esti?
Cat de mult iti doresti sa faci schimbari la care doar te-ai gandit?
Cat de mult iti doresti sa zambesti vietii tale?
Cat de mult iti doresti sa te ajuti si sa faci ca totul sa fie posibil?
Cat de departe iti doresti sa privesti viitorul?
Cat de mult ai facut ca viata ta sa fie mai buna?
Cat de mult ai lasat "de azi pe maine"?
Cat de mult te iubesti?

Un set de intrebari la care exista raspunsuri doar in noi si pe care, de foarte multe ori, le evitam pentru ca nu ne place ce descoperim in dialogul nostru interior. Un set de intrebari care merita sa dati un raspuns cat de sincer considerati ca puteti fi voi pentru voi si voi cu voi. O discutie intima cu voi, in liniste si cu maxim respect si sinceritate. Sunteti curiosi unde va pozitionati cu viata voastra? 
Pe o scara de la 0 la 10 notati raspunsul la fiecare intrebare si vedeti unde va aflati. 
Astept parerile voastre. 
Free background from VintageMadeForYou